nb1.hu

Két futballista és a játékvezető mentette meg a kapus életét a megyei rangadón

A szerencsétlen eset után kórházba szállították a rutinos hálóőrt.

Könnyen tragikus véget érhetett volna a Heves vármegyei III. osztályú rangadó – írja a heol.hu. A tabella élén álló Váraszói SE a második Istenmezeje SE együttesét látta vendégül a 20. fordulóban.

A hazaiak már a 9. percben megszerezték a vezetést, azonban a vendégek menteni igyekvő kapusa, Zubó Norbert a kapufának esett, beütötte a fejét, és mozdulatlanul terült el a pályán. Az eszméletét vesztett hálóőrnek hazai részről Szabó Márton, a vendégek közül pedig Horváth Ferenc sietett a segítségére. Gyorsan ott termett a játékvezető, Pádár Szabolcs is, így ők hárman stabilizálták a kapus állapotát.

A „nyelvét lenyelt” Zubó Norberthez az MLSZ Heves vármegyei igazgatója, Farkas Ádám hívott mentőt. A várakozás közben helyi részről az egészségügyi képzettséggel rendelkező Csóka Zsolt is bekapcsolódott a segítségnyújtásba. A 37 éves kapus már azelőtt magához tért, hogy a mentő megérkezett volna, ám kivizsgálásra Egerbe szállították. Az elvégzett vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy nem történt nagy baj, de megfigyelésre még bent tartották a kórházban.

A mérkőzést úgy folytatták Váraszón, hogy Zubó helyére a vezérszurkolóból előlépett Balázs Ádám áll a kapuba. Nem rajta múlt azonban, hogy az eset miatt érthetően megzavarodott Istenmezeje-játékosok már az első félidőben további négy gólt kaptak. A szomszédvári derbit a Váraszói SE 6–2-re nyerte.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC