nb1.hu

Balogh öngólt szerzett, Nagyék és Stylesék fontos meccsen kaptak ki

Kerkezék sikerén kívül nem sikerült jól a magyar légiósok szombatja.

Négy magyar légiós is pályán volt szombaton Európában.

A holland élvonalban a Kerkez Milossal felálló AZ Alkmaar 2-0-ra verte idegenben a Heerenveent, így továbbra is harcban áll a bajnoki elsőségért. Kerkez az első perctől az utolsóig a pályán volt. 

Az angol másodosztályban, azaz a Championshipben a Callum Stylest végig a soraiban tudó Millwall 1-0-ra kikapott a Middlesbrough vendégeként. A vereség azért fájhat különösen a Millwallnak, mert a meccset megelőzően a két csapat azonos pontszámmal állt a tabellán, így viszont a Middlesbrough jelenleg a negyedik, míg a Millwall a nyolcadik a nagyon sűrű élmezőnyben.

Az olasz másodosztályban a Pisa kötelezőnek tűnő győzelmet szalasztott el hazai környezetben a Cittadella ellen: a kiesőzónában lévő vendégek 2-1-re nyertek a feljutásért harcoló hazaiak ellen, akik így hét pontra kerültek a biztos feljutást érő második helytől. A Pisában Nagy Ádám kezdőként 69 percet kapott.

A Parma is fájó vereséget szenvedett, hiszen annak a Barinak az otthonában kaptak ki 4-0-ra, akikkel ugyanannyi ponttal álltak a tabellán a kezdés előtt. A Parmában Balogh Botond végig a pályán volt, az 5. percben az ő balszerencsés öngóljának köszönhetően szerzett vezetést a Bari. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek