nb1.hu

A Ferencváros után újabb csapat hódolt be a lilának

Felcsút – A felcsútiak megirigyelték az FTC marketing fogását?

„Mindenhol csak a lila, mindenhol!”  

A fenti rigmus visszatérő eleme az Újpest-tábor szurkolásának, és a jelek szerint az újpestieknek igazuk is lesz, mert egyre több gárda csatlakozik a lila-mozgalomhoz.  

Arról ugye mindenki értesült, hogy az új főszponzor miatt előbb péntek este a Groupama Aréna, majd másnap, a megállapodást bejelentő sajtótájékoztató után, az FTC honlapja is más színben tündökölt, mint szokott. A létesítmény, mindegyik fényképen, totálisan lilának nézett ki, míg a website árnyalata már egyértelműen magentára sikeredett a ferencvárosiaknál, pontosan úgy, ahogyan a főtámogató miatt lennie kellett.  

Viszont úgy látszik, a lila „iránti őrület” áttörte Budapest határait és meg sem állt Felcsútig. A kedd esti, PAFC-Újpest mérkőzésen az alábbi felvételt készítette Réti Zsolt. Sokat nem lehet a képhez hozzáfűzni a történések után, de annyit mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy a reklámtábla több színben is pompázott rövid pillanatokig. Előfordult, hogy zöld, kék vagy sárga is volt, de az elmúlt napok őrülete után evidens, hogy a legjobb pillanatot kapta el a kitűnő fotós. Pont akkor lőtt, amikor az utolsó pillanatban az egyenlítő gólnak örültek a lilák, „a reklámtáblával egyetemben”.  

Ezek után kíváncsian várjuk, mi fog még kililulni a magyar labdarúgásban, mert, hogy egy-két ábrázattal is ez történhetett a megdöbbenésektől az elmúlt napokban, abban egészen biztosak lehetünk…  

S. Z.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC