nb1.hu

A DVTK hátrányból állt fel, nyerhetett volna

Miskolc – Hegedüs bravúrjai egy pontot érnek az MTK-nak.

Az MTK kezdte lendületesen a mérkőzést, a DVTK kapusának, Ivan Radosnak már a második percben védenie kellett egy szabadrúgás után. A következő helyzetre több mint negyed órát kellett várni, ekkor Marek Strestik tesztelte a miskolci hálóőrt. A 27. percben Ramos hagyta ki a legnagyobb helyzetet, miután elvitte a labdát Rados mellett, de Husic visszaért és a gólvonalon tisztázni tudott. A 35. percben ismét Marek Strestik tesztelte Ivan Radost egy szabadrúgással, de itt még a kapus jött ki győztesen. Négy perccel később viszont Torghelle Sándor ziccerénél már ő is tehetetlen volt, az MTK támadója egy kiugratás után remek ütemben emelt a kapuba.     

A második félidőt lendületesen kezdte a Diósgyőr. Először Husic veszélyeztette Hegedüs kapuját, majd Kitl lőtt nem sokkal a keresztléc fölé. A 63. percben az MTK kapusa Bognár István szabadrúgását tornázta ki szép mozdulattal, de öt perccel később már tehetetlennek bizonyult, amikor a csereként beállt Barczi beadást Griffiths megcsúsztatta, Bacsa a hosszú oldalon az üres kapuba passzolt. A 77. percben a csereként beállt Nikházi kapott remek labdát Bacsától, majd keményen lőtt, azonban Hegedüs Lajos kiszedte a labdát a bal felső sarokból. Egy perccel később Okuka beadása után Kitl Miklós fejelhetett volna gólt, de a kék-fehérek kapusa újabb bravúrt mutatott be, így kialakult a döntetlen.    

Az első félidőben az MTK sokkal jobban futballozott, és több góllal is vezethetett volna. A második játékrész viszont a miskolciaké volt, és a kék-fehérek csak azért távozhattak ponttal, mert kapusuk Hegedüs Lajos továbbra is válogatott formában véd.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC