nb1.hu

Zárul az átigazolási piac itthon

Szeptember 6-án zárul Magyarországon a nyári átigazolási időszak.

Köszönjük a figyelmüket!

23:07 – A Kisvárda az idény végéig kölcsönadta Szőr Leventét az NB II-es Tiszakécskének. A 22 éves labdarúgó a több játéklehetőség reményében fog a másodosztályú csapatban játszani – ebben a szezonban négy NB I-es találkozón kapott lehetőséget.

22:53 – Furcsa módon lett közölve, hogy Szalánszki Gergő, valamint a BVSC-Zugló útjai elválnak. A játékos saját Facebook-oldalán írt arról, hogy távozik a fővárosi együttestől. A klub részéről még nem történt hivatalos bejelentés.

22:47 – A DVTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést bontott Bertus Lajossal. A játékos 2021 nyarán érkezett Diósgyőrbe és két év alatt 54 bajnokin, valamint 3 Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára, és egy gólt szerzett diósgyőri mezben.

21:33 – A Budapest Honvéd szerződtette egykori akadémistáját, Lőrinczy Attilát. A 29 éves középpályás az NB I-es Diósgyőrtől érkezik a fővárosi piros-feketékhez.

20:24 – Az ETO FC Győr fiatal játékosa, Hanzli Péter a következő szezont kölcsönben a szlovák másodosztályban szereplő STK Samorín gárdájánál tölti – írja a győriek Facebook-oldala.

19:50 – A Zalaegerszeg Gergényi távozása után nem sokkal közölte hivatalos felületén, hogy az MTK-tól kölcsönvették Várkonyi Bencét. A 21 éves védő egy évre érkezik a Zetéhez.

19:45 – A Fehérvár FC szerződtette Gergényi Bencét a Zalaegerszeg együttesétől. A 25 esztendős balhátvéd a gólokban és az előkészítésekben is jeleskedik.

17:14 – A Szeged kölcsönadta a Haladásnak Beronja Zoránt. A szerb-magyar hátvéd az előző idényben 12 NB II-es bajnokin lépett pályára.

14:10 – Az Újpest FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy kölcsönadja az NB II-es BVSC-nek Mucsányi Márkot. A 21 éves saját nevelésű szélső két NB III-as bajnokin három gólt szerzett az Újpest második csapatában, az NB I-ben pedig a csapat mind a hat bajnokiján ott volt a kispadon. A IV. kerületi klub a több játéklehetőség reményében válik meg tőle ideiglenesen.

13:28 – Újabb igazolást jelentett be a Zalaegerszeg.  A zalaiak 1+1 éves szerződést kötöttek a hatszoros észak-macedón válogatott Todor Todoroskival.

11:02 – Fiatal támadóval erősített a másodosztályú Nyíregyháza. A Szpari három éves szerződést kötött Németh Barnabással, aki legutóbb a Honvéd NB III-as együttesében szerepelt. A 21 éves center már pénteken bemutatkozhat a Kisvárda elleni edzőmérkőzésen.

10:40 – Az Újpest legfrissebb szerzeménye az olasz élvonalból érkezik. Beszámoltunk róla, hogy az Interben is megfordult észt támadót igazoltak a lila-fehérek.

8:32 – Úgy nézett ki, hogy Nagy Gergő távozik Mezőkövesdről, ám az NB1.hu úgy tudja, hogy a játékos mégis marad a klubnál, ha nem fut be érte egy jó ajánlat éjfélig. Nagy Gergő a Nyíregyháza és a Haladás mellett a Honvéddal is tárgyalt az elmúlt időszakban.

8:15 – Kezdjük a reggelt a tegnapi nap legfontosabb hazai átigazolási hírével. A Ferencváros 18 éves támadójával, Lisztes Krisztiánnal szerződést kötött a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt. A tehetséges játékos 2024 nyarán csatlakozik a németekhez.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC