nb1.hu

Vasas: visszatért a közönségkedvenc

Kölcsönadást is bejelentettek az angyalföldiek.

Az NB I sereghajtója hivatalos oldalán jelentette be, hogy két kölcsönadott játékosa, Varga Donát és a közönségkedvenc Balajti Ádám is visszatér Angyalföldre. Mindkét labdarúgó a Vasas második csapatában bizonyíthat az elején. 

 

ÍME, A VASAS BEJELENTÉSE:

“A napokban két játékosunk szerződésével kapcsolatban változás állt be.

Varga Donát Budafokról tért vissza. A 2003-as születésű, saját nevelésű játékos a Merkantil Bank Ligában összesen 4 bajnoki mérkőzésen jutott szerephez kezdőként és 4-szer lett becserélve, 1 találatot szerzett, így a tavaszi idényt a Vasas FC II. keretében fogja folytatni, a hétvégi – Körösladány elleni – bajnoki találkozón már pályára is lépett.

Balajti Ádám 2022 júliusában kölcsönszerződéssel Tiszakécskére került, ahol nem sokat szerepelt, összesen 13 mérkőzésen volt keretben: 6 alkalommal volt kezdő, 4 találkozón csereként szállt be, míg 3 meccsen nem lépett pályára, a bajnokságban egyetlen gólt szerzett. Tiszakécskén a kölcsönszerződése bontásra került. Ádám a sérülései miatt sokat kihagyott, így klubunk lehetőséget biztosít számára, hogy az NB III-ban szereplő második csapatunkban újra felépítse magát.”

 

Az angyalföldiek az NB I következő fordulójában Zalaegerszegre látogatnak. 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC