nb1.hu

Megvan, melyik csapatban folytathatja a Vasas-szurkolók kedvence

Maga kérte a szerződése felbontását.

Ma már két cikkben is foglalkoztunk a NB II-ben harmadik helyen álló Vasassal. Az elsőben Desits Szilárd vezetőedző arról beszélt, hogy a Budafok elleni 0-0-s döntetlen után visszatérnek a sérültek, ezért hamarosan eredményesebben szerepelhet a csapata. A másodikban arról tájékoztattunk, hogy a klubvezetés felbontotta Novothy Soma szerződését, aki így szabadon igazolhatóvá vált.

És most itt az újabb fejlemény, mert információink szerint megvan, hogy melyik csapatban folytathatja pályafutását Balajti Ádám, a Vasas-szurkolók kedvence. Balajtiról január 31-én jeleztük, hogy maga kérte a szerződésének felbontását. A támadó akkor a következőket nyilatkozta:

Nagyon szépen köszönöm a szurkolók támogatását, folyamatosan éreztem a szeretetüket, amiért mindig hálás leszek. Köszönöm Nagy Miklós megértését és korrektségét, amiért félévvel a szerződésem lejárta előtt elengedett, sok sikert kívánok a Vasasnak a jövőben!”

Az NB1.hu információi szerint Balajti iránt a Budaörs érdeklődik, amely jelenleg az NB III Észak-Nyugati csoportjában a 13. helyen áll.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC