nb1.hu

Újra farkasszemet néz egymással a két szerb edző, a DVTK meglepné a Fradit

Az OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott találkozón a DVTK a listavezető Ferencvárost látja vendégül. A két csapat egy hete is megmérkőzött egymással a Magyar Kupában.

DVTK-FTC: légiós döntötte el a továbbjutást a pazar hangulatú kupameccsen

A hazaiak vezetőedzője, Vladimir Radenkovics elégedett volt az akkor nyújtott játékkal.

„Az FTC úgy játszott, amire számítottunk, nekünk pedig védekezésben meg tudtuk valósítani azt, amit elterveztünk, sikeresen szűkítettük le a területet, és nagy helyzetet alig engedtünk az ellenfélnek.”

A DVTK mestere és Dejan Sztankovics nemrég még együtt dolgozott a Crvena zvezda szakmai stábjában.

Egy edző mindig próbálja meglepni a kollégáját, ami néha sikerül. A heti munka során a labdarúgókkal igyekszünk begyakorolni a játékot, de a pályán nekik kell meghozni a helyes döntéseket.

Az FTC szerb trénere szeretné mihamarabb eldönteni a bajnoki cím sorsát.

„Rövid időn belül másodszor találkozunk a Diósgyőrrel, amelyet a kupameccsünk előtt is már alaposan kielemeztünk. Tisztában vagyunk az ellenfelünk erényeivel. Az edzőjüket is jól ismerem, hiszen Belgrádban együtt dolgoztunk korábban. Ha ezt a meccset megnyerjük, nagyon nagy lépést teszünk a célunk elérése felé.”

Amikor a Diósgyőr legutóbbi győzni tudott a Ferencváros ellen, az véget vetett a zöld-fehérek hosszú veretlenségi sorozatának. Jelenleg is ez a helyzet, hiszen december óta nem talált legyőzőre a címvédő. A DVTK-FTC találkozó szerdán 18:00-kor kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC