nb1.hu

U19-es válogatott: nem sikerült visszavágni Izraelnek – reakció

Technikai és taktikai hiányosságokra is felhívta a figyelmet Szélesi Zoltán szövetségi edző.

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a héten Izrael ellen a magyar U19-es válogatott. Ahogyan kedden, úgy csütörtökön is jobbak voltak a házigazdák Szélesi Zoltán fiainál.

ÍME, AZ MLSZ BESZÁMOLÓJA:

“U19-es válogatottunk három napon belül második mérkőzését vívta Izrael ellen. A mienk az első összecsapáson nagy csatában csupán egy góllal maradtak alul, a második találkozón azonban nem tudták meglepni az ellenfelet, így 2-0-s vereséget szenvedtek.

A mieink az előző mérkőzéshez képest jelentősen megváltoztatott összeállításban léptek pályára, azonban így a csapat nem tudta a keddi találkozóhoz hasonló stabilitást nyújtani a pályán. A félidőben hat változtatást is eszközölt Szélesi Zoltán szövetségi edző, de válogatottunk játéka ezt követően sem javult fel számottevően, sőt, az ellenfél a második játékrészben is betalált, így 2-0-s győzelmet aratott.

– A második mérkőzésnek egy teljesen átrotált kezdővel vágtunk neki, amivel az volt a célunk, hogy megnézzük, mely játékosokra számíthatunk a későbbiekben.

Sajnos nem sikerült azt a színvonalat hoznunk, amelyet az első találkozón, sok volt a technikai hiba, és az eltervezett taktikát sem sikerült végrehajtani. Összességében nem vagyok elégedett a csapat teljesítményével

– értékelte a látottakat Szélesi Zoltán.”

fotó: mlsz.hu

 

Felkészülési mérkőzés, U19

Izrael-Magyarország 2-0 (1-0)

Magyarország: Mergl Szabolcs (Dala Martin, 46.) – Győri Ábel (Babós Levente, 46.), Lénárt Gábor (Heil Máté, 46.), Nagy Zoltán – Deákovits Richárd (Kállai Zalán, 46.), Tóth Rajmund, Nagy-Kolozsvári Dániel (Kocsis Dominik, 46.), Tuboly Máté, Molnár Adin (Krajcsovics Ábel, 59.) – Rácz Balázs (Jurek Gábor, 46.), Babos Bence (Bakti Balázs, 59.)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek