nb1.hu

Sztankovics furcsa ok miatt nem nyilatkozott, a DVTK-t sokkolta az FTC gólja – reakciók

Mint ahogy arról beszámoltunk, a Ferencváros szerda este 2-1-re legyőzte a DVTK-t.

A lefújás után a Ferencvárostól Dejan Sztankovics helyett Leandro értékelt, aki elárulta, a szerb tréner „technikai okok miatt maradt távol” a nyilatkozatoktól.

„Megérdemeltük a három pontot, az első félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ezeket jobban is értékesíthettük volna, de magabiztos előnnyel vonultunk szünetre. Az öltözőben azt beszéltük meg, hogy ugyanezzel a hozzáállással jövünk ki a második félidőre. Az első tíz percben aztán tartottuk is magunkat ehhez, de az utolsó félórában egyértelműen visszaesett a játékunk minősége, dolgoznunk kell azon, hogy 90 percen keresztül ezt az iramot tudjuk tartani.

25 remek játékos alkotja a keretet, édes teher a stáb számára, hogy eldöntse, mikor ki játsszon. A fiúk közül mindenki kezdhetne bármelyik mérkőzésen. Örülünk annak, hogy Traoré, Zachariassen és Szevikjan is egyaránt bevethető, természetesen okoz némi fejtörést a vezetőedzőnek, hogy melyiküket állítsa be, mindannyian kiváló futballisták, több poszton is megállják a helyüket – folytatta pályaedzőnk, aki a bajnokság pillanatnyi állására is kitért. – 11 ponttal vezetjük a bajnokságot, van még hátra hat forduló, még nem dőlt el semmi. Az a célunk, hogy behozhatatlan előnyre tegyünk szert, motiváltak vagyunk, az edzéseken mindenki a maximumot nyújtja, a bajnokságban pedig jobban dominálunk, mint a szezon őszi felében” – mondta Leandro.

Vladimir Radenkovics, a DVTK edzője így értékelt:

„Az első kapott gól sokkolt minket, a második meg nagyon szép volt, el kell ismerni. Az első félidőben sokkban voltunk egy ilyen kezdés után, viszont büszke vagyok a srácokra, hogy a másodikban visszajöttünk a meccsbe, megvoltak a helyzeteink is, magabiztosabban játszottunk. Mára rendszert váltottunk, de a Fradi ezúttal is többet birtokolta a labdát. Ilyen összecsapást is terveztem, ám fontos, hogy már az első játékrészben is olyan magabiztossággal játsszunk, ahogy azt elvárom a játékosaimtól.”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC