nb1.hu

Nyilvános levélben reagált a Mezőkövesd a mellőzött légiós kifakadására

Korábban írtunk róla, hogy Christian Gomis nem értett egyet a Mezőkövesd edzőjének nyilatkozatával.

„Nem vagyok sérült” – a Mezőkövesd légiósa kifakadt csapata nyilatkozatára

A Mezőkövesd február közepe óta mellőzött francia középpályása az Instagram sztorijára az NB I 12. helyén álló klub a honlapján közzétett közleményben reagált.

„A Mezőkövesd Zsóry FC-nél a bajnoki keretbe bekerülő játékosok kiválasztása a mindenkori vezetőedző feladata. Ez a Puskás Akadémia elleni hétvégi bajnokin sem volt másképp. Milan Milanovics vezetőedző a hétközben mért edzés adatok és az edzéseken nyújtott teljesítményből arra következtetett, hogy Christian Gomis nem teljesen egészséges, játékra alkalmatlan.

Amennyiben Christian Gomis nem az egészségügyi állapota, hanem egyéb tényezők miatt nem teljesített megfelelően az nem profi labdarúgóhoz méltó, minthogy az sem, ahogy a saját klubjáról és annak alkalmazottjáról nyilatkozott. Az említett hétvége további történése, hogy Christian Gomis profi labdarúgó a Debreceni VSC mérkőzését élőben a helyszínen tekintette meg, míg saját csapatáé kevésbé érdekelte, így azon nem jelent meg. Ezzel klubunk az ügyet lezártnak tekinti.”

FRISSÍTÉS:

A kövesdi közlemény után Gomis ismét „szót kért”. A légiós ismét leszögezte, hogy nem sérült. Emellett azt kérte, hogy a klub ne állítson róla valótlanságokat.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC