nb1.hu

Nem félti az Újpestet a kieséstől a lila-fehérek korábbi meghatározó játékosa

1az1-interjú Tisza Tiborral.

A korábbi Loki és újpesti közönségkedvenc, bár az aktív futballal felhagyott, pár korábbi DVSC-s csapattársával még mindig rúgja a bőrt a megye I-ben. Mára már csak szórakozás a futball számára. Tisza Tibor megalapította a Tisza Talent Managementet, ahol a fiatal tehetségeknek segíti a fejlődését. Vállalkozóként próbál helytállni és mellette egy új vonalon, műsorvezetőként is feltűnik, ahol Dombi Tiborral karöltve alkotnak egy párost. Az 1az1 vendége volt Tisza Tibor. 

“Volt megkeresés NB I-es és NB II es csapatoktól is, hogy esetleg folytassam a pályafutásomat, de már nem éreztem magamban a lelkierőt” – nyilatkozta az NB1.hu-nak adott 1az1-interjújában Tisza Tibor. 

Létrehozott egy tehetségeket gondozó szervezetet, ahol fúzióban dolgoznak a debreceni sportegyesületekkel.

“Azt gondolom, hogy a debreceni labdarúgás csak profitálhat a TTM-nek a működéséből, de ez is a célunk. Szolgáljuk a debreceni és az ország labdarúgását. A gyerek 30 százaléka, aki hozzánk jár nem si debreceni”.

Tízéves fia (aki tanítványa is volt) nagy tehetség, aki hamarosan apja nyomdokaiba léphet. 

Tisza Tibor korábbi csapatáról az Újpestről is szót ejtett: „Az Újpest az utóbbi időben egy főnixmadár. Mindig valahogy a poraiból áll össze és csinál egy jó véghajrát, vagy új tehetségek tűnnek fel, akik repítik a csapatot, vagy olyan külföldi játékosok, akik elkapják a fonalat és felemelik a klubot. Ilyen szempontból a tendencia alapján nem nagyon féltem őket”.

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek