nb1.hu

„Nem akartam kimaradni abból, ami most itt következik” – a házi gólkirály marad Újpesten

Szerb klasszisunk elkötelezte magát az újpesti folytatás mellett – számolt be az Újpest FC a hivatalos honlapján. Matija Ljujics 2022 nyarán érkezett a magyar fővárosba, majd tavaly februárban kölcsönadták az azeri Sabail csapatának. A 30 éves támadó középpályás az előző szezonban a újpestiek egyik legjobbja volt, és most szerződést hosszabbított a lila-fehérekkel. Ljujics a klub stábjának adott interjújában a külföldi ajánlatairól és a döntés hátteréről is beszélt.

„Már az új vezetőség keresett meg azzal, hogy szeretnék, ha maradnék a negyedik kerületben. Természetesen, az ügynökömhöz több ajánlat is befutott Törökországból, Lengyelországból, illetve ázsiai országokból is, de lényegi tárgyalást nem folytattam egyik klubbal sem. Magyarországon szerettem volna maradni, ezen belül pedig csakis az Újpest jöhetett szóba.”

Nem akartam kimaradni abból, ami most itt következik, sőt az egyik vezére szeretnék lenni ennek az útnak. Eredményesnek kell lennünk, minél előbb európai porondra lépni, de emellett a kultúrát is kell építeni, ami edzőkön, játékosokon átívelően meghatározza ezt a klubot.

Matija Ljujics sérülés miatt kénytelen volt kihagyni néhány hetet a 2023/24-es idényben, de így is a 19 bajnokin szerzett 10 góljával a csapat házi gólkirálya lett.

Az Újpest döntött magyar válogatott játékosa jövőjéről

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC