nb1.hu

NB III: horgászattal hangolt a listavezető Tatabánya

Mindig kitalál valamit a csapat.

 

Az NB III Nyugati csoportját vezető Tatabánya játékosai pénteken közös horgászaton vettek részt, ezzel is készülve a vasárnapi, Komárom elleni idegenbeli meccsre – jelezte a klub Facebook-oldala.

 

„Pontyok és pontok között, barátságban

Tavaszköszöntő pecázás a Csekén

Ez a Csapat mindig kitalál valamit. Valami jót. Ma a délelőtti tréning és a közös ebéd után tavasznyitó, tóparti piknikezésre vonult a Tatabányai Bányász együttese.

Mivel a Csapatban többen kedvelik a horgászatot, elfogadták Gyürki Gergely javaslatát, és a Fiúk, valamint a családtagok tábort vertek a Cseke tó partján, Tatán. A társaság – teljesen véletlenül – a tavaly az év fájának választott lebegő platán mellett telepedett le, és néhányan horgászni, mások sakkozni, kártyázni kezdtek, megint mások a hozott kutyusokkal játszottak.

A horgász szekcióban a Vezér, Gyürki Gergely fogta az első halat, majd Krupánszki Bubu következett. Ha rendeztünk volna egy versenyt, az bizonnyal Gyürki Gergely nyeri, ugyanis neki még négyszer görbült a bot. A legnagyobb hal egy három kilós ponty lett. Lóth Petyáék és a masszőr, Pál Lajos haltalan maradt ma.

A pontyokat tehát szépen lehetett gyűjtögetni a Cseke tó partján, most már csak az a fontos, hogy a Csapat vasárnap Komáromban a pontokat is összegyűjtse. Szombaton még edz egyet az Opus Tigáz Tatabánya együttese, majd vasárnap 14 órától a szőnyi Molaj pályán hozzáfoghat a pontgyűjtéshez.

Hajrá, Bányász!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC