nb1.hu

NB II-es élcsapatnak adta kölcsön védőjét az MTK

A megállapodás vételi opciót is tartalmaz.

Nem unatkoznak a Vasas-drukkerek vasárnap. Az angyalföldi klub korábban négy távozót jelentett be, többek között Litauszki Róbert sem marad az NB II-es gárdánál.

Vasas: négy játékos távozik

Ezúttal egy érkezőről számolt be a Vasas klubhonlapja: Lehoczky Rolandot az MTK adta kölcsön, a megállapodás vételi opciót is tartalmaz. A 22 éves játékos belső védőként és védekező középpályásként is bevethető. Gera Zoltánnak nem ismeretlen Lehoczky, mivel az U21-es válogatottnál már dolgoztak együtt.

„Nagyon örülök, hogy egy ilyen patinás klubhoz kerültem, mint a Vasas. Az elsődleges célom, hogy minél több időt töltsek a pályán, valamint természetesen az, hogy a szezon végén feljutást ünnepelhessek a klubbal. Bízom benne, hogy egy év múlva már az első osztályban futballozhatok, piros-kék mezben. A párharcokat egyértelműen az erősségemnek tartom, valamint azt is szeretem, ha nálam van a labda és kivehetem a részem a támadásépítésekből. Ellenfélként az Ajka és a Tiszakécske színeiben már volt lehetőségem pályára lépni Angyalföldön, nagyon várom azt a pillanatot, hogy most már hazai játékosként fussak ki az Illovszky-stadion gyepére” – idézi Lehoczkyt a vasasfc.hu. Lehoczky a tavasszal a Tiszakécskében futballozott kölcsönben.

Nagy Miklós így jellemezte a Vasas új szerzeményét:

„Lehoczky Roland több poszton, elsősorban belső védőként, valamint akár védekező középpályásként is bevethető, fiatal játékos. Gyors, megbízható védő, jól olvassa a játékot, magas arányban nyeri meg az egy az egy elleni párharcokat – talajon és a levegőben egyaránt. Mindezek mellett folyamatosan keresi a játéképítés, az előre történő játék lehetőségét, amit technikai képzettségének köszönhetően jó minőségben old meg. Fejjátéka a támadó pontrúgásoknál is veszélyt jelenthet. Kölcsönszerződése egy évre szól, amelynek végén vételi opciót is érvényesíthetünk” – mondta a Vasas sportigazgatója.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC