nb1.hu

MTK: eldőlt a Serie A-ból hazatért magyar játékos sorsa

Szerződést hosszabbított a 22 éves középpályás.

Szerződést hosszabbított Kosznovszky Márk és az MTK, így a játékos további három évre szóló megállapodást írt alá a klubbal.

A 22 éves középpályás 2021 nyarán az AC Parma együttesétől szerződött vissza az MTK-hoz, a Serie A-ban is debütálhatott. Ebben a szezonban egyre több játéklehetőséget harcolt ki magának, február vége óta folyamatosan pályára lépett, a DVSC elleni győztes meccsen megszerezte első NB I-es bajnoki gólját, az U21-es válogatottban pedig gólt lőtt és gólpasszt is adott.

„Itt nőttem fel, itt kaptam meg az esélyt arra, hogy az NB I-ben is bizonyítsak, ezért is érzem úgy, hogy ez a legjobb hely számomra, mivel a klub koncepciója nagyon tetszik. Nagyon örülök, hogy idén folyamatosan játszhattam, hiszen önkritikusan mondhatom, hogy hullámzó volt a felnőtt karrierem. Jót tett az, hogy az állandó játéklehetőség érdekében tavaly játszani tudtam az NB II-ben, kölcsönben. Az idei szezon elején még nem tudtam annyit szerepelni, mint szerettem volna, de bíztam abban, hogy megkapom az esélyt, amivel aztán próbáltam élni. Az idő előrehaladtával úgy éreztem, egyre jobban megtalálta a stáb a helyemet a csapatban, bízom abban, hogy a következő időszak is ilyen lesz majd. Szeretnék egyre stabilabb tagja lenni egy NB I-ben jól szereplő MTK-nak” – mondta.

Az MTK a 6. helyen áll az NB I-ben, és szombaton a Puskás Akadémiát fogadja.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC