nb1.hu

Megsérült az 57-szeres magyar válogatott védő az edzőmeccsen

Az MTK és a DVTK is NB III-as csapattal találkozott.

Szerdán a Diósgyőr és az MTK is felkészülési meccset játszott. A diósgyőriek az NB III-as Eger elleni mérkőzést 2-0-s győzelemmel zárták, a gólokat Bényei Ágoston és Szatmári Csaba szerezte. A DVTK vezetőedzője, Vladimir Radenkovics így értékelte a látottakat a klubhonlapnak:

„Kemény mérkőzést játszottunk, mert reggel még kondiztak a srácok, és hozzá kell szokniuk ahhoz, hogy nehéz lábakkal játsszanak. De így is megtettek mindent, hogy megmutassák, mit gyakoroltunk az elmúlt napok edzésein. Ezen kívül látni szerettük volna a tehetséges fiataljainkat is. Összességében elégedett vagyok mindennel, amit az edzéseken és a felkészülési mérkőzésen nyújtott a csapat. Lépésről lépésre haladva dolgozunk a részletek fejlesztésén, különösen azon, hogy hány játékos érkezzen a 16-oson belülre, amikor az ellenfél mélyen védekezik. Éppen ezért játsszuk az első két felkészülési mérkőzést olyan csapatok ellen, akik nem az élvonalban szerepelnek. Ezért még nem ért véget a mérkőzés, most elemezzük ki a látottakat. Ezen az úton szeretnénk folytatni a munkát, amelyen ma csak az első lépést tettük meg” – mondta Radenkovics.

Az MTK a harmadosztályú BKV Előre gárdájával csapott össze. A kék-fehérek 2-0-ra nyertek, előbb Végh volt eredményes, majd a végeredményt Balogh Máté állította be az 55. percben. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy az 57-szeres magyar válogatott Kádár Tamást kisebb sérülés miatt a 11. minutumban le kellett cserélni – erre az MTK tudósítása világított rá.

Edzőmeccsek:

DVTK-Eger 2-0
MTK-BKV Előre 2-0

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC