nb1.hu

„Megfizettem a sérülések árát” – visszatérne az NB I-be a 2015-ös U20-as vb magyar hőse

Az NB II tavalyi szezonjában játszott utoljára.

Közel egy éve annak, hogy Mervó Bence utoljára pályára lépett felnőtt, nagypályás bajnokin. A 29 éves támadó akkor a Szentlőrinc SE játékosaként játszott az NB II-ben. Mervó, aki 2015-ben öt gólt szerzett a magyar válogatott színeiben a U20-as világbajnokságon, majd ugyanabban az évben tagja volt a felnőtt válogatott bő keretének is, a Hétközi Fordulóban beszélt nagy terveiről.

„Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, de most tele vagyok motivációval. Újra az NB I-ben szeretnék játszani. Megfizettem a sérülések árát, de most fizikálisan és mentálisan is száz százalékos állapotban vagyok. Vissza szeretnék térni arra a „porondra”, ahol voltam. Vagy még feljebb is.”

A győri nevelésű labdarúgó, aki játszott korábban a lengyel Slask Wroclawban és a szlovákiai DAC-ban is, 27 meccsen lépett pályára tavaly az NB II-ben, ezeken egy gólt szerzett. Az NB I-ben utoljára a Budafok játékosaként játszott 2020 decemberében, jelenleg nincs csapata. Mervó Bence nem mondott konkét csapatneveket az NB1.hu műsorában, de úgy tudjuk, hogy az egyik fővárosi klub érdeklődött már iránta.

A Hétközi Forduló új epizódja, amelyben Kalmár Zsolt is friss híreket közölt lehetséges visszatéréséről és Kondás Elemér is ott volt a vendégek között, szerda délutántól lesz látható az NB1.hu YouTube-csatornáján.

 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC