nb1.hu

Magyarország-Bulgária: az első félidőt és Szoboszlait is méltatta Rossi – reakció

Elmondta, mi okozott nehézséget a szünet után.

A magyar válogatott Bulgáriát fogadta hétfő este az Eb-selejtezőben. A mieink gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték a meccset, a szünetben 3-0 állt az eredményjelzőn. A szünet után újabb találat már nem esett, ettől függetlenül magabiztosan tartották itthon a három pontot Marco Rossi tanítványai. Az első gólunkat Vécsei Bálint szerezte, aztán Szoboszlai Dominik és Ádám Martin is beköszönt.

A szövetségi kapitány az M4 Sportnak elmondta, hogy a nemzeti együttesünk a legjobb első félidőt produkálta, amióta ő irányítja a gárdát.

„Valószínűleg ez volt a legjobb első félidő, amióta én vagyok a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Remekül kezdtünk, Szoboszlai Dominik pedig talán a legjobb meccsét játszotta a válogatottban. Mellette mások is jó teljesítményt nyújtottak. A második félidőben nem volt könnyű megtartani a koncentrációt. Két-három ki nem kényszerített hibát is elkövettünk a szünet után. Gratulálok a teljes csapatnak és a segítőknek is. Szép este volt, ennél jobban nem is várhattunk. Szerencse nélkül nem csak a futball, hanem az élet is nagyon nehéz” – fogalmazott Rossi.

Eb-selejtező, G csoport, 2. forduló:
Magyarország-Bulgária 3-0 (3-0)
Puskás Aréna, 65 ezer néző, v.: Halil Umut Meler (török)
gólszerzők: Vécsei (7.), Szoboszlai (26.), Ádám (39.)
Magyarország: Dibusz – Lang, Orbán, Szalai – Bolla (Nego, 87.), Nagy Á (Kleinheisler, 73.), Vécsei (Kalmár, 87.), Kerkez – Sallai (Csoboth, 73.), Szoboszlai – Ádám (Varga B., 59.)
Bulgária: Naumov – Sztojanov, Antov, Galabov, Markov (Petrov, a szünetben) – Petkov, Gruev (Sopov, 85.), Karabeljov (Krasztev, a szünetben), Ilijev – Deszpodov (Kirilov, 57.), Delev (Ruszev, a szünetben)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC