nb1.hu

Légiósok: debütált Gróf Dávid Görögországban, városi rangadót nyertek Langék

Értékes pontot szereztek Tamás Márkék.

Három magyar játékos is érdekelt volt a hétfői napon az európai ligákban.

 

CIPRUS

Négy bajnoki után nyert újra az Omonia Nicosia, miután a ciprusi élvonal 24. fordulójában a Lang Ádámot foglalkoztató Omonia a városi rivális Olimpiakoszhoz látogatott. A találkozó végül 1-0-s vendég sikerrel ért végett. A magyar válogatott középpályás végig a pályán volt. Az Omonia ötödik helyen áll a bajnokságban. 

 

GÖRÖGORSZÁG

A Szuperliga 23. fordulójának hétfői játéknapján a Gróf Dáviddal a kezdőben felálló Levadiakosz az Atromitosz otthonában vendégeskedett. A DVSC-től érkező magyar kapus először szerepelt a vendégeknél, míg Vinícius Paulót nem nevezték a mérkőzésre. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, ennek ellenére a hazaik előnyhöz jutottak. A folytatásban emberhátrányba került a Levadiakosz, ami után a hazaiak domináltak és végül 1-0-ra győztek. Gróf több nagy bravúrt is bemutatott és a mérkőzés legjobbjának választották. A Levadiakosz zsinórban negyedik bajnokiján kapott ki és utolsó előtt helyen áll a tabellán. 

 

ROMÁNIA

A román élvonal 26. fordulójában a Sepsiszentgyörgy a Botosani otthonában lépett pályára.  A vendégeknél a kezdőben kapott lehetőséget Tamás Márk. A Sepsi szerzett vezetést a találkozó első félidejében, de a szünet előtt még sikerült egalizálni az ellenfélnek. A fordulást követően emberhátrányba került a háromszéki együttes, de végül a nagy hazai nyomás ellenére megtudta tartani az eredményt. A magyar védő végigjátszotta a mérkőzést. A Sepsiszentgyörgy 38 ponttal a hatodik a tabellán. 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC