nb1.hu

Légiósok: a hajrában kaptak ki Kerkezék, gólpasszt adott Ádám Martin

Magyaros rangadót rendeztek Cipruson. 

DÉL-KOREA

Hatgólos döntetlen játszott hazai pályán az Ulsan Hyundai a Daejeon csapat ellen a K League 15. fordulójában. A hazaiak a 89. percben mentették döntetlenre a találkozót. Ádám Martin a 67. percben állt be, és a harmadik találatnál ő készített elő. Az Ulsan 11 pont előnnyel vezeti a tabellát.

 

K LEAGUE 15. FORDULÓ

Ulsan Hyundai-Daejeon 3-3 (1-3)

 

HOLLANDIA

A szezonzáró fordulót rendezték a holland élvonalban. A Kerkez Milost foglalkoztató AZ Alkmaar a PSV Eindhovent fogadta. A tét nem volt kisebb, mint az Alkmaar EL-indulása. Kerkezék végül nagy csatában, emberelőnyben az utolsó másodpercekben szerzett vendég találattal vereséget szenvedtek. Az Alkmaar a negyedik helyen végzett a tabellán, ami Konferencia Liga indulást jelent.

 

EREDIVISIE 34. FORDULÓ

AZ Alkmaar-PSV Eindhoven 1-2 (0-0)

 

CIPRUS

A ciprusi élvonal 36., utolsó fordulójában a Lang Ádámot foglalkoztató Omonia Nicosia, a Gyurcsó Ádám és Nikolics Nemanja csapatával az AEK Larnacával találkozott. A kiegyenlített találkozón a vendégek jobban sáfárkodtak a lehetőségekkel és végül 2-0-ra győztek. Lang és Gyurcsó a kezdőben kapott helyet, Nikolics kispados volt. Az AEK  harmadik, míg az Omonia a hatodik helyen végzett a tabellán. 

 

CIPRUSI ÉLVONAL 36. FORDULÓ

Omonia Nicosia-AEk Larnaca 0-2 (0-1)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC