nb1.hu

KTE: tavasszal többen szurkolhatnak a stadionban

Zajlanak a munkálatok.

A Kecskemét remekül indította a 2023-as évet az NB I-ben: a lila-fehér együttes a MOL Fehérvárt győzte le 2-1-re, ezzel stabilizálta a második helyét. A kecskemétiek legutóbbi győzelmét 2412 néző látta a helyszínen.

Ha minden jól megy, márciustól ennél is több szimpatizáns buzdíthatja a KTE-t a helyszínen – ez derül ki a baon.hu cikkéből. Januárban elkezdték a létesítmény „városi” oldalának a felújítását. A tervek szerint márciusban a Vasas elleni összecsapáson már ott is helyet foglalhatnának a szimpatizánsok:

 

Most januárban elindult úgymond a második üteme ennek a fejlesztésnek az MLSZ jóváhagyásával. Ez a szemközti, úgynevezett „városi” oldal ráncfelvarrását jelenti. Olyan munkálatokra kerül sor, mellyel alkalmassá tudjuk tenni azt az oldalt is arra, hogy szurkolókat fogadhassunk. A lelátó betonburkolatát kell biztonságos módon felújítani, illetve ott is ki kell építeni a beléptetőrendszert, az igényeknek megfelelő mosdókat, illetve büfét. Bízom benne, hogy a harmadik hazai mérkőzésen, a Vasas ellen március elején meg tudjuk nyitni azt az oldalt is. Az időjárás persze még átírhatja a terveket, de ezt tűztük ki, ezáltal a nézőszámunk is növekedhet. Örülünk, hogy egyre több néző kilátogat a mérkőzéseinkre, a találkozók nagy része a lehetőségeknek megfelelően telt ház előtt zajlott. Ez közel 2500 nézőt jelent. Bízom benne, hogy ez a lelkesedés megmarad” – nyilatkozta dr. Filus Andor, a Kecskeméti TE ügyvezetője.

 

A 29 ponttal rendelkező KTE szombaton a Paks otthonában játszik bajnokit.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek