nb1.hu

KTE: megkezdődött a pálya felújítása, akár újabb fejlesztések is lehetnek majd a stadionban

A Kecskemét ügyvezetője nyilatkozott a részletekről.

Megújul a kecskeméti Széktói Stadion játéktere, ennek a részleteiről dr. Filus Andor nyilatkozott a klubhonlapnak. A Kecskemét ügyvezetője arra is rávilágított, hogy a jövőben újabb fejlesztések is lehetnek a létesítményben.

„Ez nem csak a fű lecserélése lesz, hanem egy komolyabb rétegrend kialakítása is. Meg kell csinálni a vízelvezetést, teljesen új öntözőrendszer épül, kialakítjuk a pályafűtést, tehát nem csak a felszínt érinti a munka. Ezáltal lesz egy olyan pályánk, ami a modern kor igényeinek felel meg, ez volt az első cél. A pálya helye a lelátókhoz viszonyítva megmarad, egy méterrel toljuk el tulajdonképpen hosszában, hogy a felező valóban a játékoskijáróval szemben legyen. Ahogy azt korábban is elmondtuk, a jelen pénzügyi keret arra ad lehetőséget, hogy a pályával foglalkozzunk, így a lelátókhoz, kiszolgáló egységekhez egy következő ütemben tudunk majd hozzányúlni. A szándékaink nem változtak, nagyon bízunk benne, hogy ez csak a folyamat első üteme, és ahogy újabb forráshoz tudunk jutni, úgy fokozatosan szeretnénk tovább fejleszteni” – fogalmazott dr. Filus Andor.

Dr. Filus Andor hozzátette, ha az időjárás kegyes lesz hozzájuk, akkor a munkálatok az új szezon kezdete előtt befejeződnek.

„Amennyiben az időjárás sem szól közbe, úgy a munkálatok az első forduló előtt befejeződnek, ebben állapodtunk meg a kivitelezővel. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a sorsolás úgy hozza, már az első fordulóban is itthon játszhatunk” – mutatott rá a kecskeméti gárda ügyvezetője.

A Kecskemét vasárnap 2-1-re verte a Zalaegerszeget, ezzel pedig a hatodik helyen zárt az NB I-ben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC