nb1.hu

Kleinheisler László és Németh András is gólt szerzett

Balogh Botondék nagy skalpot gyűjtöttek.

GÖRÖGORSZÁG

A görög bajnokságban a Panathinaikosz a Laimát fogadta. A papírforma alapján a hazaiaktól elvárható volt a győzelem, mivel a Laima a táblázat utolsó helyén szerénykedik. A Panata hozta is a kötelezőt, 2-0-ra nyert. A győzelemből Kleinheisler László góllal vette ki a részét. A magyar válogatott középpályás a 14. percben lőtte az összecsapás első találatát.

Kleinheisler kezdőként 61 percet töltött a játéktéren. A Panata jelenleg vezeti a táblázatot, de a második helyezett AEK Athén hátránya mindössze két egység.

Szuperliga 21. forduló
Panathinaikosz–Lamina 2–0

NÉMETORSZÁG

Kleinheisler mellett Németh András is beköszönt ma. Németh gárdája, a Hamburg a Hansa Rostock otthonában diadalmaskodott 2-0-ra. Az 1-szeres magyar válogatott futballista a 85. percben lépett pályára, a bizalmat pedig a 94. minutumban góllal hálálta meg. Németh egy gyors kontraakció végén köszönt be.

A 40 ponttal rendelkező Hamburg a képzeletbeli dobogó második fokán áll a német másodosztályban. Ez a pozíció a szezon végén feljutást érne.

Bundesliga II 19. forduló
Hansa Rostock–Hamburg 0–2

OLASZORSZÁG

A Serie B-ben a Parma a második Genoát fektette két vállra, a találkozót a házigazda 2-0-s sikerrel húzta be. A Parma védelmében ezúttal is szóhoz jutott Balogh Botond, aki végigjátszotta a meccset.

A Parma hetedik helyről várhatja a folytatást az olasz másodosztályban.

Serie B 23. forduló
Parma–Genoa 2–0

FRISSÍTÉS:

IZRAEL

Németh András és Kleinheisler László példáját követte Koszta Márk! A Maccabi Bnei Raina magyar játékosát az 59. percben küldte be az edzője a Hapoel Tel-Aviv elleni meccsen. Ezt aligha bánja a szakember, mivel Koszta nagyjából 20 minutummal később gólt szerzett. Az összecsapás egyébként 1-1-es remivel zárult.

A pontszerzés ellenére a Maccabi Bnei Raina továbbra is sereghajtó.

Ligat ha’Al 21. forduló
Maccabi Bnei Raina–Hapoel Tel-Aviv 1–1

Megosztás:
Kapcsolódó hírek