nb1.hu

Kecskemét: ismét megsérült a kulcsjátékos, átadták az új pályatestet

Hamarosan újabb közleményt adnak ki a lilák.

Ismét megsérült Banó-Szabó Bence.

A Kecskemét 25 éves játékosa a klub közleménye szerint a Vasas elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett sérülést, amelyet követően le kellett cserélni. A héten orvosi vizsgálatokon vesz részt, hogy pontos diagnózist állítsanak fel állapotáról, ennek ismeretében közöl majd újabb részleteket a klub.

Banó-Szabó tavaly több hónapot hagyott ki egy augusztusi sérülést követően.

A klub emellett azt is bejelentette, hogy szerdán hivatalosan is átadták a Széktói Stadion megújuló pályatestét.

Erre évek óta nagy igény volt Kecskeméten, hiszen mostantól a csapat minden igényt kielégítő pályán fogadhatja ellenfeleit az NB I-ben.

Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy meg tudott újulni a pályatest, melyen vasárnap mérkőzést vívunk már a Fehérvárral. A megvalósulás kapcsán köszönettel tartozunk Magyarország Kormányának, hiszen a TAO-forráson keresztül volt klubunknak lehetősége pályázatot benyújtani. Szintén köszönettel tartozunk a MLSZ-nek, hogy ezt pozitívan bírálta el, és megadta a lehetőséget egy ekkora projektre. Nem utolsósorban a városnak is köszönjük azt, hogy a szükséges önrészt biztosította a beruházáshoz, emellett további fejlesztésekre is lehetőséget kaptunk. Meg szeretném említeni a Bács-Kiskun vármegyei és kecskeméti cégeket is, akik a TAO-forrást rendelkezésünkre tudták adni. Ezek a tényezők mind kellettek ahhoz, hogy határidőre elkészüljünk, így hivatalosan is kijelenthetem: hazai pályán kezdjük a bajnokságot vasárnap. Várjuk a szurkolókat, bízom benne, hogy sokan fognak kilátogatni az egész idényben” – mondta dr. Filus Andor, a KTE ügyvezetője.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC