nb1.hu

Honvéd: újabb válogatott játékos távozhat

Fontos poszton történhet változás a csapatban.

Két felkészülési mérkőzésen van túl a Merkantil Liga küzdelmeire készülő Budapest Honvéd. A kispestiek 2-1-es győzelemmel nyitottak az NB I-es ZTE ellen Andráshidán, majd 2-0-ról 3-2-re kikaptak az osztályrivális Vasastól. Mindkét mérkőzésen a 19 esztendős Gyetván Márk kezdett a piros-feketék kapujában, és Dúzs Gellérté volt a két második félidő.

Kispest-Vasas: imádkozás a vezérszurkolóért

Ez a felállás egy jel is lehet arra, hogy Csertői Aurél vezetőedző adott esetben változtathat kapusposzton. A fiatalszabály értelmében a következő NB II-es szezonban minden meccsen pályán kell lennie a csapatokban egy 2005. január 1. után született labdarúgónak. Ennek a követelménynek pedig tökéletesen megfelel az U19-es válogatott Gyetván, aki a Gyirmót elleni hazai meccsen debütált a Honvéd felnőtt csapatában tavasszal.

Az NB1.hu úgy tudja, hogy a fent említett fiatalszabály miatt a Honvéd hajlandó megválni a már „túlkoros” Dúzs Gellérttől, már ha érkezik érte megfelelő ajánlat. Az U21-es válogatott kapus szerződése 2026 nyarán jár le a Honvédnál.

A korábbi, nyári kispesti játékosmozgásokról itt is írtunk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC