nb1.hu

Honvéd: bejelentették a 3-szoros magyar válogatott csatár érkezését

Ahogy arról az NB1.hu is beszámolt múlt héten, Futács Márkó valóban a Honvédnál folytatja a karrierjét.

Háromszoros magyar válogatott csatárral erősíthet a Honvéd

A 34 éves, 3-szoros magyar válogatott csatár a szezon hátralévő részére írt alá Kispesten.

„Futács Márkó már nyáron is célkeresztben volt nálunk, akkor még másként alakultak a dolgok, most azonban adódott egy lehetőség, így kimagasló tudású játékost hozhattunk Kispestre. Reményeink szerint a Honvéd egészségügyi stábjának segítségével hamarosan formába lendül és fokozatosan egyre többet játszhat. Hiszünk benne, hogy Futács Márkó hosszú távon is a klub segítségére lesz, első körben nyárig, aztán a szezon végeztével közösen döntünk a folytatásról“ – mondta Kun Gergely, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

„Futács Márkó személyében egy gólerős középcsatár érkezik hozzánk, remek mentalitású, jó hozzáállású játékos, hiszünk benne, hogy tudásával és tapasztalatával hozzájárult ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk a szezon hátralevő részében, a játékával és a góljaival is a Honvéd segítségére lehet“ – tette hozzá Fehér Péter szakmai igazgató.

Futács így értékelte az aláírását: „Nagyon boldog vagyok és hálás a Honvédnak, hogy megkaptam a lehetőséget. Rendkívül motiváltnak érzem magam, szeretnék minél hamarabb játszani, a pályán és a pályán kívül is segíteni a csapatnak. A legfontosabb, hogy minél hamarabb pályára lépjek és minél többet játsszak a szezon végéig, hozzájárulva ahhoz, hogy pozitívan zárjuk a bajnokságot.

Egyértelműen azt éreztem a sérülésem után, hogy nem szeretném így abbahagyni, sokkal több van még bennem. Úgy érzem, hogy rendben leszek és készen állok arra, hogy focizzak, remélem, hosszú távon is itt lehetek és minél többet tudok segíteni a Honvédnak. Ameddig élvezem a futballt és több benne a pozitívum, mint a negatívum, addig mindenképpen szeretném folytatni!“

Futács legutóbb az MTK-nál játszott, szeptember óta nem volt csapata.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC