nb1.hu

Háromszoros magyar válogatott csatárral erősíthet a Honvéd

A jövő hét elején válhat biztossá az átigazolás.

A sportal.hu-hoz hasonlóan az NB1.hu is úgy tudja, hogy Futács Márkó a Honvédban folytathatja a karrierjét. Információink szerint a kispestiek a szezon végéig szóló szerződést kínálnak a 34 éves csatárnak, de a kontraktus tartalmaz majd egy egyéves hosszabbítási opciót. Ha minden igaz, a fővárosiak kedden jelenthetik be a 3-szoros magyar válogatott futballista érkezését. Korábban oldalunk egyébként már jelezte, hogy Futács a kispesti csapatnál készül.

Köztudott, hogy a Honvéd egy ideig nem igazolhatott új játékost egy tartozás miatt. A fővárosi klub február végén számolt be arról, hogy az adósságát rendezte, így most már lehetőség nyílik a keret megerősítésére.

Futács legutóbbi együttese az MTK volt, de 2023 szeptembere óta szabadon igazolható. A tapasztalt futballista a magyar élvonalban 90 meccsen 31-szer köszönt be. Futács a legnagyobb egyéni sikerét a 2016/17-es idényben érte el: ekkor a Hajduk Split játékosaként a horvát bajnokságban gólkirályi címet szerzett.

A Honvéd jelenleg a kilencedik helyen áll az NB II-ben. Csertői Aurél legénysége vasárnap 16 órától a Budafok otthonában játszik bajnokit.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC