nb1.hu

Hátrányban a Vidi, de semmi nem dőlt el a párharcban

Lang Ádám csapatával játszott a Fehérvár a Konferencia-ligában.

A Fehérvár játszott utolsóként a magyar csapatok között a Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában. Pető Tamás csapata a ciprusi Omonia Nicosia vendége volt, a hazaiaknál nem volt ott a kezdőben a magyar válogatott Lang Ádám.

Az első félidőben Tóth Balázsnak volt több dolga, egyszer azonban a kapufa mentette meg a Fehérvár kapusát – Diounkou beadásából Stepinski veszélyeztetett. A fordulás után hiába került nagy helyzetbe Christensen, Fabiano bravúrral védett, majd az 59. percben Stepinski akrobatikus mozdulattal vette be Tóth kapuját (1-0).

Az Omoniában a 81. percben pályára lépett Lang Ádám, aki a gólt előkészítő Diounkout váltotta. A Vidinek nem sikerült egyenlítenie a hátralévő időben, így 1-0-s hátrányból várja a jövő heti fehérvári visszavágót.

Konferencia-liga-selejtező, 3. forduló
Omonia Nicosia (ciprusi)–Fehérvár FC 1-0 (0-0)
Vezette: Léonce Lionel Tschoudi (Matthias Sbrissa, Bastien Lengacher) – svájciak
Gól: Stepinski 59.
Omonia: Fabiano – Diounkou (Lang 81.), Coulibaly, Panagiotou, Khammas – Maric, Ewandro (Charalampous, 71.), Erakovics (Kousoulos, 88.) – Simics (Atzili, 88.), Stepinski (Kakoyllis, 81.), Semedo. Vezetőedző: Valdas Dambrauskas
Fehérvár: Tóth B. – Spandler (Milicevic, a szünetben), Larsen, Szerafimov, Melnik – Kovács M. (Pető, a szünetben), Bedi (Huszti, 61.), Csongvai, Katona (Holender, 66.) – Gradisar (Babos, 76.), Christensen. Vezetőedző: Pető Tamás

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC