nb1.hu

Gera inkább nem mond semmit a bírókról, Borbély NB I-es színvonalat látott – reakciók

Nyilatkozatok az ETO-Vasas után.

Mint ahogy arról beszámoltunk, az ETO 3-2-re legyőzte hétfőn este a Vasast, így óriásit lépett a feljutás felé az NB II-ben.

Őrült első félidő, öt gól és botrányos zárás: az ETO óriásit lépett a feljutás felé a Vasas ellen

A lefújás után a két vezetőedző, valamint az egyaránt gólt szerző Claudiu Bumba és Radó András értékelt.

Borbély Balázs (ETO): „A meccs előtt reménykedtem benne, hogy a színvonal eléri az NB I-ét, és véleményem szerint megütötte, főleg az első félidő. A második félidő lényegében a Vasasról szólt, ők irányítottak. A végére nagyon beszorultunk, a kapusunknak köszönhetjük, hogy játékban maradtunk. A mentális erő minőséget jelent számunkra, ismét hátrányból kellett felállnunk, tényleg le a kalappal. Gratulálok a csapatnak! Kezünkben van a sorsunk, de az utolsó lépés lehet a legnehezebb. Mindent meg fogunk tenni, ez biztos.”

Gera Zoltán (Vasas): „Jól kezdtük a mérkőzést, kétszer is megszereztük a vezetést, de az első félidőben „naivak” voltunk, többször rosszul zártuk a területet, főleg akkor, amikor mi dobunk nagy bedobást, mert át tudott jönni az ellenfél három az egyben. A másodikban mindent megtettünk az egyenlítésért, a ziccerek is megvoltak, de nem tudtunk ezekkel élni. A végén egy egyértelmű büntető elmaradt, egy ilyen kiélezett szituációban be kellett volna fújni, az ETO első gólja pedig lesgyanús volt. Nehéz higgadtan értékelni. Nagyon sajnálom a játékosokat, többet nem szeretnék mondani, mert akkor lehet, hogy bajba kerülök.”

Claudiu Bumba (ETO): „Gratulálok a csapatnak! Mindenki nagyon odatette magát. Boldog vagyok, hogy gólt szereztem, de a győzelem a legfontosabb. Szeretnénk begyűjteni azt a pontot, amire szükségünk van. Kemény meccs lesz Ajkán, öt-hat napunk van felkészülni, hogy elérjük a célunkat. Tudjuk, hogy elég az egy pont, de győzni szeretnénk.”

Radó András (Vasas): „Nehéz mit mondani, rangadó volt, igazi háromesélyes meccs. Mi is megérdemeltük volna a győzelmet, nagyon jól kezdtünk, de sajnos nem fér bele hogy három gólt kapjunk. Gratulálunk a Győrnek, jó meccs volt, valami hiányzott nálunk. Szerintem az első góljuk les volt, nyilván láttuk a tizenegyesgyanús szituációt is, emellett a kapusuk nagyokat védett. Tényleg mindent megtettünk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC