nb1.hu

FTC: négy játékos eligazol, Kubatovék elmondták a véleményüket Sztankovics távozásáról

Egy bonyolult problémát kell megoldania a Ferencvárosnak.

A 2023/24-es idény az FTC-Újpest meccsel zárult az NB I-ben vasárnap este. A Derbi a zöld-fehérek 2-0-s győzelmével végződött.

FTC-Újpest: sima ferencvárosi siker újpesti kapura lövés nélkül

A találkozó előtt eldőlt, hogy a következő idényben Lisztes Krisztián mellett Muhamed Besic, Samy Mmaee és Henry Wingo sem a Fradiban fog futballozni, a távozókat Kubatov Gábor búcsúztatta el. Az már korábban biztossá vált, hogy Lisztes a Frankfurtban folytatja a karrierjét.

A lefújás után az M4 Sportnak Kubatov Gábor és Orosz Pál nyilatkozott. A beszélgetés során Dejan Sztankovics távozása is téma volt. Köztudott, hogy a tréner a Szpartak Moszkvához igazolt.

„Azt hittem, hogy azonos a DNS-ünk. Én tényleg hittem abban, hogy az emberi kapcsolatok többet jelentenek, de nem így volt. Sok minden befolyásolja egy edző döntését és ezekbe nem is szeretnék belemenni, de úgy szerettem volna, ha marad és hosszú távra tudunk tervezni. Amikor elmegy egy edző, minden másképp lesz, ráadásul költséges dolog edzőt váltani és egy bonyolult probléma, amit most meg kell oldani” – mondta az FTC elnöke, Kubatov Gábor.

Orosz Pál arról beszélt, hogy Sztankovics döntésének az időzítésén lepődtek meg.

„Talán mondhatom azt, hogy nem volt elegáns. Ez az ő döntése, mindenki azt csinál, amit akar, a Ferencváros volt, van és lesz, az edzők jönnek és elmennek, ezt tudomásul kell venni” – fogalmazott az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC