nb1.hu

Fiatal szlovén válogatott támadót igazolt a Fehérvár

Nejc Gradisar a Vidiben folytatja pályafutását – közölték a klub honlapján. A 21 éves csatár a szlovén élvonalbeli NK Rogaska csapatától érkezett Fehérvárra.

A 2002-es születésű Gradisar a fővárosi NK Bravo együttesében pallérozódott, amelynek színeiben a 2019/20-as szezonban bemutatkozott az első osztályban. Ezt követően két évig a másodosztályban játszott, ahol a Brezice és a Rogaska együtteseiben 55 mérkőzésen 23-szor volt eredményes. A Rogaskával megnyervén a második vonalat, az élvonalban sem állt le a góltermeléssel: 14 bajnokin 7 gólt szerzett, és eredményes volt a Szlovén Kupában is. Gradisar remek teljesítménye válogatott meghívót ért, az USA elleni januári barátságos meccsen kezdőként győztes gólt szerzett, korábban az U21-es nemzeti csapatban hat alkalommal szerepelt.

„Láttam a Vidi néhány mérkőzését, erős, képzett csapat, tudom, hogy a csapat rendre az első háromban végzett az elmúlt években. A célom, hogy ezt megismételjük és a jövőben az európai porondon is megmutathassuk magunkat. Erős vagyok fejjátékban, jó a sebességem és támadom az üres területeket. A személyes célom, hogy minél több mérkőzésen játsszak és minél több gólt szerezzek.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC