nb1.hu

Feljutás után: a DVTK és az MTK is az NB I-ből igazolhat

Egy forduló van hátra az NB II-ből, de a feljutó DVTK és MTK már a játékoskeret erősítésén dolgozik. Céljuk, hogy ne csak átmenetileg legyenek NB I-esek.

A sportal.hu négy nappal ezelőtt írta meg, hogy az MTK Nemanja Antonovot, az Újpest alapemberét szeretné leigazolni, akinek lejár a szerződése. Az NB1.hu információi szerint a szerb balhátvéd valóban érdekli a kék-fehéreket.

Antonov 85 NB I-es meccsen 8 gólt lőtt, ebben a szezonban 26-szor játszott és 3-szor volt eredményes. A Transfermarkt 400 ezer euróra becsüli az értékét.

Az MTK egy másik légióst is kinézett magának, aki nem más, mint Dino Besirovic, a Mezőkövesd portugál-bosnyák középpályása. Besirovic 104 NB I-es meccsen 21 gólt szerzett, ebben a szezonban 29/6-os mutatóval rendelkezik. A szerződése szintén nyáron jár le, az értékét a Transfermarkt szintén 400 ezer euróra taksálja.

A DVTK sem ül a babérjain. A tulajdonos, Magyar Mátyás a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy az NB I-ben magasabb költségvetéssel kell gazdálkodniuk, és terveznek igazolásokat.

Az NB1.hu információi szerint egyik kiszemeltjük Silye Erik, a kieső Vasas balhátvédje. Silye 67 NB I-es meccsen 2 gólt lőtt, ebben a szezonban 26-szor játszott. A Transfermarkt 225 ezer euróra becsüli az értékét.

Fontos tudnivaló, hogy mivel a említetteknek lejárnak a szerződéseik, szabadon tárgyalhatnak a sorsukról, jelenlegi klubjaiktól a kérőiknek nem kell engedélyt kérniük az egyeztetések megkezdéséhez.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC