nb1.hu

„Éreztem, hogy nagy baj már nem lehet” – az ETO vezetőedzője boldogan értékelt

Az NB II zárófordulójában az ETO FC Győr 1-0-ra nyert az Ajka otthonában és kilenc év után feljutott a magyar élvonalba.

Simán hozta a kötelezőt a Vasas, egy gól döntött az ETO feljutásáról

Borbély Balázs április 24-én váltotta Kuznyecov Szergejt a győri csapat kispadján és azóta zsinórban öt győzelmet könyvelhet el az ETO a dunaszerdahelyi születésű edző irányítása alatt. A feljutásról döntő találkozó után a 44 éves tréner az M4 Sportnak értékelt.

„Egy begyakorolt pontrúgásból sikerült gólt rúgnunk. Utána megnyugodtunk, mert eléggé görcsösen kezdtük a mérkőzést, majd többet tudtuk birtokolni a labdát és veszélyesebben játszottunk, főleg az ellenfél térfelén. Éreztem, hogy nagyon nagy baj már nem lehet.”

Borbély Balázs elárulta, hogy mit jelent a feljutás a győri szurkolóknak és a városnak.

„Szavakkal nehéz kifejezni, de látjuk, hogy mindenki nagyon boldog. Örülök neki, hogy Győrben újra futball-láz van, már a Vasas elleni meccsen lehetett érezni a szurkolók szeretetét. Nagyon örülök, hogy részesen lehettem ennek a szezonnak ezzel az öt meccsel. Amikor öt héttel ezelőtt idejöttem, tudtam, hogy ötből ötöt meg kell nyernünk, mert a Vasas nagyon erős ellenfél, amely nem ad nekünk lehetőséget hibázni. Boldog vagyok, hogy ez sikerült.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC