nb1.hu

Ebbe a két csapatrészbe mindenképpen igazolna az MTK

A sérülések is számítanak a tervezésnél.

A téli átigazolási időszak lassan közeledik, és természetesen az MTK-nál is gondolkoznak a csapat megerősítésén. Két sérülés miatt azonban úgy tűnik, hogy muszáj lesz lépniük a klubnak.

Dr. Selei András, az MTK klubigazgatója egy szeptember végi nyilatkozatában azt mondta, hogy nincs kimondott, helyezés(ekre) értendő célkitűzésük. Hozzátette viszont, hogy díjazzák, ha a csapat a felső házban (az első hatban) szerepel.

Az újonc MTK vezetősége tehát bátor „célkitűzést” vár el a csapattól. A kék-fehérek jelenleg a kilencedik helyen állnak, de csak két pont a hátrányuk a hatodik Kecskeméttel szemben. Ami viszont lehet, hogy sokkal fontosabb, az az, hogy a már kieső helyen lévő ZTE-t hétpontos előnnyel előzik meg.

A sűrű mezőnyben nem mindegy, hogy milyen szériákat tudnak szállítani a csapatok. Két-három győzelemmel vagy vereséggel ugyanis több helyezést lehet javítani vagy rontani. Éppen ezért nem mindegy, hogy a nem túl bő játékoskerettel rendelkező csapatoknál a kulcsjátékosok hányszor tudnak a szakmai stáb rendelkezésére állni.

Kádár Tamásnak már kellett meccseket kihagynia, de eltiltása után már visszatért. A szintén középső védőként bevethető Bobál Dávid viszont Achilles-sérülése miatt még legalább fél évig nem lesz bevethető. Németh Krisztián utoljára az FTC elleni, hazai 6-1-es vereség alkalmával játszott, ami szeptember 30-án volt.

Újabb, fájó sérülés lehet az MTK-nál

Az NB1.hu már jelezte, hogy híreink szerint sérv miatt nem tud játszani a támadó. Azóta megtudtuk, hogy a csatárnak nyaki sérve van, így még mindig nem lehet biztosan tudni, hogy mikor térhet vissza.

Éppen ezért az MTK vezetői, értesüléseink szerint úgy döntöttek, hogy a téli átigazolási időszakban mindenképpen szeretnének középső védőt és támadót igazolni. Amúgy is szükség lenne érkezőkre, mert az egy-egy kieső hiánya rávilágított arra, hogy a kelleténél rövidebb a kispad…

Az MTK az ősszel még ellátogat Kecskemétre, majd fogadja a DVSC-t, és Diósgyőrben búcsúzik 2023-tól.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC