nb1.hu

Eb-sorsolás: Dibusz bizakodva, Nagy örömmel, Fiola óvatosan nyilatkozott

A magyar válogatott játékosai reagáltak a sorsolásra.

A jövő évi németországi Európa-bajnokságon Magyarország majd Németország, Skócia és Svájc ellen harcolhatja ki a csoportból való továbbjutást. Az Eb-sorsolásról az M4Sportnak nyilatkozott több magyar válogatott játékos. A Ferencváros kapusa egyáltalán nem elégedetlen.

Dibusz Dénes: „Az első kalapból nem volt különösebb vágyam, a harmadikból örültem volna a szlovénoknak, hiszen Miha Blazsiccsal jó néhány évet játszottunk együtt, vele jó lett volna találkozni az Eb-n. A negyedikből szerettem volna az olaszokat elkerülni, hiszen ők nyilván nem egy negyedik kalapos erősségű csapat. Nem lehetünk elégedetlenek, bizakodva és önbizalommal várhatjuk majd az Európa-bajnokságot.”

A Pisa középpályása szerint a csoportelsőség sem elképzelhetetlen.

Nagy Ádám: „Vannak erős és kevésbé erős csoportok, és egy halálcsoport is van, mi egy közepes csoportba kerültünk. Örülök, hogy a németekkel vagyunk együtt, és nem azért, mert a pillanatnyi forma alapján az első kalapból ők számítanak most a leggyengébbnek, hanem amiatt, hogy revansot vehetünk. A svájciak ellen jól fel kell készülnünk, a skótokat nagyjából ismerjük, hogy milyen játékerőt képviselnek. Én három nagyon jó mérkőzést várok és szerintem ha mi is elhisszük magunkról, akkor abszolút van keresnivalónk.”

A Fehérvár FC védője óvatosabban fogalmazott és az ellenfeleinket méltatta.

Fiola Attila: „Mindegyik kalapból erős csapatot kaptunk. A skótok fizikálisan nagyon rendben vannak, láttam néhány selejtezőjüket, nagyon jól játszottak. Svájcot nem kell bemutatni senkinek, sok sikerélményünk nem volt legutóbb ellenük. Reméljük, ezúttal másképp lesz, hiszen azóta 80 százalékban kicserélődött a csapat. Az elmúlt időszakban mi voltunk sikeresebbek, nagyon jó a csapategységünk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC