nb1.hu

DVTK: távozik a rutinos támadó

Elbúcsúzott a szurkolóktól.

Beigazolódott az NB1.hu értesülése, miszerint Könyves Nobert távozik Diósgyőrből. A NB II bajnoka hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgóval.

 

A DIÓSGYŐR BEJELENTÉSE:

“Közös megegyezéssel szerződést bontott a DVTK és Könyves Norbert.

– Szeretném megköszönni az elmúlt két esztendőt a Diósgyőrnek és köszönöm a rengeteg szeretetet, amit a szurkolóktól kaptam – nyilatkozta Könyves Norbert. – Sok szép pillanatot éltünk át együtt. Sajnálom, hogy el kell köszönnünk egymástól, egy kicsit hosszabb távra terveztem, de mindig szívesen fogok visszatérni Diósgyőrbe, ha alkalmam lesz rá. Sok sikert kívánok a klubnak, a szurkolóknak pedig azt, hogy nagyon sok győztes meccsen ünnepelhessenek a meccsek végén az NB I.-ben is, mert nagyon megérdemlik!

Könyves Norbert 2021 nyarán igazolt Diósgyőrbe. Az elmúlt két évben 48 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és összesen 17 gólt szerzett. Első diósgyőri évében házi gólkirály volt, talán kimondhatjuk, nem rajta múlt, hogy a DVTK nem jutott vissza azonnal. A mögöttünk hagyott esztendőben kevesebbet játszott, viszont az öltözőben és a pályán is fontos tagja volt a DVTK Merkantil Bank Ligát nyerő bajnokcsapatának.

Köszönjük, amit a diósgyőri labdarúgásért és a feljutásért tett, további pályafutásához sok sikert kívánunk!”

 

Könyves korábban Zalaegerszegen, Pakson, Debrecenben, a Vasasban és az MTK Budapestben is megfordult. 

A pénteki napon már bejelentettek a piros-fehérek egy távozót Eppel Márton személyében.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC