nb1.hu

DVTK: távozik a magyar válogatott támadó

Másfél év után int búcsút az élvonalba jutó együttesnek.

A bajnokként az NB I-be visszajutó Diósgyőr hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a csapattól Eppel Márton. 

 

A DVTK BEJELENTÉSE:

 

“Közös megegyezéssel szerződést bontott a DVTK és Eppel Márton.

Számtalan szép emlékkel távozom Diósgyőrből, sok jó embert ismertem meg itt – kezdte Eppel Márton -, és nagyszerű idényt tudhatunk a hátunk mögött. A pályafutásom során ez volt az egyik legjobb öltöző, csak a Honvéd bajnokcsapatának a csapatszelleme hasonlítható hozzá.

 

Az első diósgyőri félévben sem a csapatnak, sem nekem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, de boldog vagyok, mert ebben az idényben kőkemény munkával sikerült megszerezni a bajnoki címet, és feljutni az élvonalba. Majd’ megszakadt a szívem, hogy az utolsó néhány fordulóban nem léphettem pályára műtétem miatt.

 

Köszönöm a szakmai stáb és az egészségügyi személyzet kiemelkedő munkáját! A DVTK, és az egész város, az egész régió megérdemli, hogy ismét az élvonalban szerepeljen a DVTK. Továbbra is nagyon szurkolok a Diósgyőrnek, és kívánom, hogy a következő bajnokságban is sikeresen szerepeljen a csapat, és sokszor teljen meg a DVTK Stadion! – fogalmazott búcsúzóul Eppel Márton.

 

Eppel Márton 2022 januárjában igazolt Diósgyőrbe. Az elmúlt másfél évben 46 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a DVTK címeres mezében és 7 gólt szerzett. Fontos tagja volt a DVTK Merkantil Bank Ligát megnyerő bajnokcsapatának.

 

Köszönjük, amit a diósgyőri labdarúgásért és a feljutásért tett, és további pályafutásához sok sikert kívánunk!”

 

Eppel az utolsó öt bajnoki mérkőzésen a keretben sem volt.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC