nb1.hu

Duplán örülhetett ifjabb Dárdai Pál, nyeretlenek maradtak Kerkezék

Remek teljesítményt nyújtott a DVTK-ban és a DVSC-ben is megforduló csatár.

NÉMETORSZÁG

Nem a legjobb hangulatban várhatta a Hertha a Fürth elleni meccset, hiszen az ezt megelőző három fordulóban nem tudott pontot szerezni. Dárdai Pál csapatának megszakadt a rossz sorozata, mivel a mai összecsapást 5-0-s győzelemmel zárta.

A berliniek az első félidő derekán Haris Tabakovic góljával szerezték meg a vezetést. Vele kapcsolatban érdekesség, hogy korábban a DVTK-ban és a DVSC-ben is futballozott. Nyolc perccel később Winkler duplázta meg a Hertha fórját.

A szünet után sem vettek vissza a hazaiak, a 46. minutumban ifjabb Dárdai Pál köszönt be. Ezt követően Prevljak talált be, majd a 77. percben Tabakovic vette be ismét a Fürth kapuját, ezzel beállította az 5-0-s végeredményt. A mérkőzést Dárdai Márton végigjátszotta, ifjabb Dárdai Pál kezdőként 64 percet kapott a bizonyításra, Dárdai Bence pedig a 78. minutumban váltotta Tabakovicot.

Négy játéknapot követően a Hertha három egységgel rendelkezik a német másodosztályban.

2.Bundesliga 4. forduló
Hertha BSC–Greuther Fürth 5-0

ANGLIA

A szombati meccsek sora a Bournemouth-Tottenham ütközettel indult a Premier League-ben. A hazaiaknál ismét kezdőként jutott szóhoz a 8-szoros magyar válogatott Kerkez Milos.

Kerkez nem lehetett boldog a lefújás után, mivel csapata 2-0-ra kikapott. A Spurs találatain Maddison és Kulusevski osztozott, előbbi futballista a 17., utóbbi pedig a 63. percben talált be. Kerkez egyébként végigjátszotta a találkozót.

A Bournemouth három kör után nyeretlen, két vereség mellett egyszer döntetlent játszott.

Premier League 3. forduló
Bournemouth-Tottenham 0-2

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC