nb1.hu

Dorog: megvan az új vezetőedző

Jövőre jeles évforduló jön.

Rosszul sikerült a Dorog előző idénye. A csapat mindössze harmincegy pontot szerzett az NB II-ben, így az utolsó helyen zárt, vagyis az új szezonban csak a harmadosztályban állhat rajthoz.

A Dorog hivatalos kluboldala Blázsik Ferenccel készített egy hosszabb interjút. A gárda szakmai vezetője elmondta, Bekő Balázs személyében megtalálták az új vezetőedzőt.

„A vezetőedzői szerepre Bekő Balázs úr kapott felkérést, aki az elmúlt kettő-három hétben engem meggyőzött emberi kvalitásairól és őszinte kézfogás után mondott igent. Mint futball szakembert, azt gondolom nem kell bemutatni” – hangsúlyozta Blázsik.

Az 51 éves szakember korábban a Vidinél dolgozott másodedzőként, aztán többek között a Kecskemétet, a Diósgyőrt, a Balmazújvárost, illetve a Tatabányát vezette, legutóbb pedig a Budaörs együttesét irányította. Köztudott, hogy Bekő az egyik segítője Gera Zoltánnak az U21-es válogatottnál.

Érdekesség, hogy a Dorog jövőre ünnepli megalapításának 110. évfordulóját.

„Szerethető, büszkén vállalható csapatot szeretnénk pályára küldeni, olyan labdarúgókkal akik küzdenek egymásért és minden pillanatban eszükbe jut meccs közben, hogy egy nagy múltú klub mezét viselik. Ne felejtsük el, hogy a bajnokság végén, 2024-ben ünnepli fennállásának 110 éves évfordulóját a klub. Erre nem hozhatunk szégyent!” – mutatott rá Blázsik Ferenc.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC