nb1.hu

Dárdai Márton még kivár, egyelőre nem akar aláírni

A magyar hátvéd nem akar semmit elsietni.

A magyar válogatott védője, Dárdai Márton hétfőn visszatér Berlinbe és megkezdi a felkészülést az új szezonra, írja a Berliner Kurier. A 22 éves hátvéd szerződést 2025 nyarán jár le a Hertha BSC-nél, de könnyen lehet, hogy még azelőtt klubot válthat a magyar játékos.

A német lap szerint Dárdai Márton nem szeretné meghosszabbítani a szerződését a német másodosztályú csapattal, egyelőre. A fiatal védő télig szeretne várni, hogy majd az akkori helyzet alapján döntsön a jövőjéről. Dárdai mindenképp szeretne élvonalban futballozni, és ha erre télen nem lát esélyt, akkor jó eséllyel távozik Berlinből. Addig azonban szeretne teljes mértékben a fejlődésére fókuszálni és minden megtenni a csapatért.

Dárdai Márton tavaly alapembere volt az édesapja által irányított csapatnak, aki néha védekező középpályásként számított rá. A 22 éves magyar válogatott játékos értékét 2,5 millió euróra becsüli a Transfermarkt, de a Hertha csak a duplájáért engedné el ezen a nyáron. Idáig csak az Augsburg érdeklődéséről lehetett hallani, de a következő hetekben felbukkanhatnak újabb kérők is. Konkrét ajánlat egyelőre még nem érkezett.

Dárdai Márton elárulta, mennyire befolyásolta Palkó korábbi debütálása a magyar válogatottban

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC