nb1.hu

Budapesten belül költözött a III. Kerületi TVE

Három mérkőzésen egy győzelem és két döntetlen eddig a III. Kerületi TVE mérlege az NB III Észak-Nyugati csoportjában. Az óbudaiak az első fordulóban a Puskás Akadémia második csapatát győzték le idegenben 1-0-ra, ezt követően hazai pályán játszottak 0-0-t a Sopron ellen, majd a következő körben, pályaválasztóként 2-2-re végeztek a Gyirmót II ellen.

A pályaválasztó jelző helytálló az utolsó bajnoki esetében, mert a Kerület azt a mérkőzését már a BVSC stadionjában rendezte meg, mint ahogyan az ősszel az összes hazai találkozójára Zuglóban kerül majd sor. Mégpedig azért, mert az óbudai létesítményben felújítási munkálatok vették kezdetüket, amiről Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a következő hírlevet juttatta el az NB1.hu-nak:

„Fejlesztési, felújítási munkák kezdődtek augusztus 10-étől a III. kerületi Torna és Vívó Egylet (Kalap utca 1.) létesítményében. A felújítás után szebb környezetben, jobb minőségű pályafelületeken tudnak majd sportolni a TVE tagjai és a III. kerületiek. A munkálatok során kicserélik az élőfüves centerpálya altalaját és kijavítják a rekortánpálya felújítás során sérült részeit is.

A tervek szerint 2023. október 15-éig tart a felújítás, ebben az időszakban a balesetek megelőzése érdekében a futópálya nem használható.

Habár mindent megtesznek annak érdekében, hogy a felújítási munkálatok a lehető legkisebb kellemetlenséget okozzák, sajnos előfordulhat, hogy enyhe a zaj-és porszennyezést, illetve az építési forgalom növekedését tapasztalják majd a környéken lakók. A felújítás idején türelmüket kérjük!

Találkozzunk, és szurkoljunk együtt a III. kerület csapatainak a megújult pályán!”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC