nb1.hu

AEK Larnaca: Nikolics teljesítményét is értékelte az edző

Góllal mutatkozott be a rutinos csatár.

Szombaton a légiósainkkal foglalkozó rovatunkban jeleztük, hogy az AEK Larnaca 3-1-es győzelmet aratott a Karmiotissa ellen a ciprusi bajnokságban. A három pontot megszerző együttesben Nikolics Nemanja góllal debütált. A rutinos csatár a második félidő elején vette be a hazaiak kapuját. Az egyik védő tisztázni akart, de a labda Nikolics elé pattant, aki nagyjából kilenc méterről lőtt a bal alsóba:

Nikolics egyébként 76 percet töltött a pályán, az AEK másik magyar játékosa, Gyurcsó Ádám sérülése miatt nem juthatott szóhoz. A sikert követően a ciprusi gárda mestere Nikolics teljesítményét is értékelte:

Nikolics jól játszott, bár a gólnál kicsit szerencséje is volt – kezdte mondandóját José Luis Oltra.

„Szeretnénk köszönetet mondani a drukkereknek, a buzdításuk sok erőt adott. Bizonyos pillanatokban mázlink volt, ettől függetlenül megérdemelten nyertünk. Minden meccsen a győzelem a célunk, de csak a következő feladatra kell figyelnünk” – mutatott rá

Az AEK Larnaca 53 ponttal rendelkezik, ezzel vezeti a ciprusi bajnokságot. A második pozícióban tanyázó APOEL hátránya jelenleg négy egység. Nikolicsék legközelebb pénteken az Akritas Chlorakas csapatát fogadják.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek