nb1.hu

Légiósaink: Nikolics góllal debütált Cipruson, kiütötték Sallaiékat

A hajrában győztek Bolláék, továbbra sem megy Nagy Ádáméknak.

Mozgalmas napon vannak túl a magyar légiósok klubjaikban. 

 

NÉMETORSZÁG

A Bundesliga 19. fordulójában a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburg a Dortmund otthonába vendégeskedett. A magyar válogatott középpályás nélkül kezdő vendégek hamar emberhátrányba kerültek, ennek ellenére 1-1-gyel vonultak szünetre a csapatok. A második félidőben azonban kijött a létszámbeli különbség, így a Dortmund 5-1-re nyert. Sallai a 60. percben állt be. A Freiburg a hatodik a tabellán.

Az RB Leipzig Szoboszlai Dominikkal és Willi Orbánnal a kezdőben Kölnben játszott. A kiegyenlített találkozó végeredménye 0-0 lett. A lipcseiek negyedikek jelenleg. 

A sérülése miatt hiányzó Schäfer András együttese, az Union Berlin, hazai pályán 2-1-re verte a Mainz csapatát. Laidouni a 69. percben állt be. Győzelmükkel a berliniek a tabella élére álltak. 

Bundesliga 19. Forduló

Dortmund-Freiburg 5-1 (1-1)

Köln-Leipzig 0-0 (0-0)

Union Berlin-Mainz 2-1 (1-0)

 

CIPRUS

Góllal  és győzelemmel debütált új csapatában Nemanja Nikolics, miután az AEK Larnaca a Karmiotissa otthonába látogatott.  Nikolics kezdőként kapott lehetőséget, a 46. percben talált be. Az AEK végül 3-1-re győzött és továbbra is vezeti a tabellát. A Larnaca másik magyarja Gyurcsó Ádám sérülés miatt nem volt keretben. 

Ciprusi első osztály 22. forduló

Karmiotissa- AEK Larnaca 1-3 (1-1)

 

OLASZORSZÁG

A Pisa, Nagy Ádámmal a kezdőben, hazai pályán fogadta a Südtirolt a Serie B 23. fordulójában. A vendégek 1-0-ra győztek. A Pisa a nyolcadik a tabellán. 

Serie B 23. forduló

Pisa-Südtirol 0-1 (0-1)

 

SVÁJC

A Szuperliga 19. fordulójában a Grasshoppers hazai pályán látta vendégül a Baselt. Bolla Bendegúz a 61. percben csereként állt be az utolsó pillanatokban megnyert mérkőzésen. Bolláék a hatodikok.

Szuperliga 19. forduló

Grasshoppers-Basel 1-0(0-0)

 

HOLLANDIA

A Kerkez Milost foglalkoztató AZ Alkmaar a Volendamhoz látogatott az Eredivise 20. fordulójában. Kerkez végigjátszotta az 1-1-re végződő találkozót. Az Alkmaar második a tabellán egy ponttal lemaradva az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Feyenoord mögött. 

Eredivise 20. forduló

Volendam-AZ Alkmaar 1-1 (0-0)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek