nb1.hu

A ZTE új játékost, az Újpest távozót jelentett be

Folytatódik a Kisvárda "országjáró túrája".

ZALAEGERSZEG

Mozgalmasan telik az átigazolási szezon hajrája a ZTE-nél. Az NB I-ben jelenleg 11. helyen álló csapat vasárnap Tajti Mátyás távozását jelentette be, aztán hétfőn Yohan Croizet és Josip Spoljaric érkezéséről adott hírt.

Spoljaricék megszerzését követően sem álltak le az egerszegi vezetők, akik Medgyes Sinant is megszerezték. A balhátvéd 2+1 évre szóló szerződést kötött új gárdájával.

„Egyértelműen a fő célom, hogy a lehető legtöbbet tudjak segíteni a csapatnak abban, hogy stabil élvonalbeli együttes legyünk. Magamtól azt várom, hogy minél több gólt tudjak szerezni, illetve minél több gólpasszt tudjak adni a társaknak és én is stabil NB I-es játékossá tudjak válni, minél többször tudjak szerepelni a csapatban és erősítést jelentsek az együttes számára”nyilatkozta Medgyes, akinek a legutóbbi együttese a Diósgyőr volt.

ÚJPEST

Az újpestiek közös megegyezéssel felbontották Luis Jakobi szerződését. A 21 esztendős német középpályás 2022 októberében igazolt az újpestiekhez. A lila-fehér csapatban 19 tétmeccsen jutott szóhoz Jakobi, a fellépéseit két gólpasszal zárta.

KISVÁRDA

A Kisvárda a hatodik fordulóban sem léphet pályára hazai környezetben. A várdaiak a hivatalos oldalukon számoltak be arról, hogy felcserélték az újpestiekkel a pályaválasztói jogot. A várdai stadion pályáját bakteriális fertőzés támadta meg, ezért a csapat ebben a szezonban még nem szerepelhetett otthon.

„A jelenlegi helyzetben kivédhetetlen bakteriális fertőzések olyan algásodást és kárt okoztak, amelyek miatt nem tudjuk megmenteni a pálya talaját és teljes talajcserére lesz szükség. Az eddig az atlétikai világbajnokságon dolgozó szakemberek a jövő hét elején kezükbe veszik a munkálatokat, és remélhetőleg az ősz közepére használható állapotba kerül a játéktér” – áll a Várda kommünikéjében.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC