nb1.hu

A magyar válogatott sérült középpályása az állapotáról és Vidi szezonjáról is beszélt

A Fehérvár magyar válogatott középpályása, Kalmár Zsolt tavaly novemberben a Vidi–Kecskemét bajnokin sérült meg a lágyékánál, amit követően meg kellett műteni. A 28 éves játékos januárban saját maga döntött úgy, hogy újra kés alá fekszik, és emiatt lemarad sorozatban a harmadik nagy tornájáról.

Kalmár Zsolt megerősítette, hogy megint műteni kellett

Kalmár Zsoltot az M4 Sport riportere a jelenlegi állapotáról kérdezte.

„Minden a tervek szerint halad, a héten el tudtam kezdeni a súlyzós edzéseket. A műtét jól sikerült szépen lassan haladok most előre és bízom benne, minél hamarabb pályán tudok lenni. Nem szeretnék kapkodni, türelmes akarok lenni. Jelenleg úgy érzem, minden a terv szerint halad, boldog vagyok. Majd a pályán kiderül, hogy bírja a terhelést, de úgy érzem, jó úton vagyok.”

A rutinos középpályás a Fehérvár idei szezonjáról is beszélt.

Nagyszerűen játszott a csapat egész évben, amit kitűztünk magunknak célt, a kupaszereplést, azt sikerült elérni. Az utolsó fordulóban pedig a dobogóért küzdhetünk. Mindig úgy voltam vele, hogy ennek a csapatnak az első 4-5 között van a helye.

Kalmár a magyar válogatott Eb-esélyeiről optimistán nyilatkozott.

„Svájc és Skócia ugyanolyan játékerőt képviselnek mint mi, a németek kicsit kilógnak, de megmutattuk, hogy bárki ellen tudunk jól futballozni. Úgy érzem reális elvárás, hogy a csoportból tovább kell jutni, utána pedig egy meccsen bármi lehet.”

„Nem akartam magamat és a társaimat is becsapni” – interjú Kalmár Zsolttal

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC