nb1.hu

A magyar élvonal egyik legjobb kapusa Újpestre igazolhat – NB1.hu infó

A Mezőkövesd utoljára március elején tudott nyerni a Debrecen otthonában, azóta lejtmenetben van Milan Milanovics együttese. A kövesdiek a Ferencváros elleni 0-3 után a Fehérvár otthonában is csúnya pofonba szaladt bele.

A Vidi rekordgyőzelemmel intézte el a Mezőkövesdet

Nem volt ott a vendégek meccskeretében a Mezőkövesd első számú kapusa, Riccardo Piscitelli, aki az NB1.hu információi szerint az nyártól Újpestre igazolhat. Mivel egyre valószínűbb, hogy a borsodi csapat jövőre az NB II-ben szerepel, a klub kénytelen lehet megválni a legjobbjaitól.

A korábbi utánpótlás válogatott Piscitelli 2021 nyarán került Mezőkövesdre a portugál Nacional csapatától és azóta 61 bajnokin védte a tavalyi szezonban az OTP Bank Liga 7. helyén végzett együttes kapuját. Idén 22-szer állt a kövesdiek kapujában az olasz hálóőr. A fővárosi lila-fehérek védelmének szüksége lenne stabilitásra, hiszen az idei szezonban a legtöbb (55!) gólt kapták az NB I-ben.

Piscitelli a csakfoci.hu-nak adott februári interjújában elárulta, miért saját magát tartja az NB I legjobb hálóőrének.

„A kapusoknál nagyon fontos, hogy meglegyen az önbizalmad, mert ha nem hiszel magadban, akkor hamar bajod lesz belőle. Ez tehát nem a túlzott arroganciáról, hanem az önbizalomról szól. Nálam ez az első szabály.”

A Mezőkövesd legközelebb jövő vasárnap a Puskás Akadémiát látja vendégül, jó eséllyel az olasz kapus nélkül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC