nb1.hu

A Leverkusenhez igazolt a Fehérvár tehetséges magyar csatára

 

A Scouted Hungary számolt be arról, hogy Szép Márton a Bayer Leverkusennél folytatja a pályafutását.

A csornai, majd győri nevelésű 16 éves, korosztályos válogatott támadó a legutóbbi másfél évet a Fehérvárnál töltötte, innen igazol most a német klubhoz, ahol hosszú ideje járt ki ismerkedésre, próbajátékokra és edzésekre. A Scouted Hungary leírása alapján Szép a profilja alapján egy kimondottan csatár típusú játékos kiemelkedő alkati adottságokkal nemzetközi szinten is. Kapu előtt higgadt befejezések és döntéshozatal jellemzi, egyedül is képes lehetőségeket kialakítani, de összjátékban is erős. Védekezésben szintén hasznos, agresszív játékos, megfelel a modern futball követelményeinek.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Márton Szép🇭🇺 (@szep_9) által megosztott bejegyzés

Szép így számolt be az átigazolásról az Instagram-oldalán:

Az elmúlt három év tele volt hullámvölgyekkel, csodálatos pillanatokkal, de sötét mélypontokkal is. Úgy gondolom azonban, hogy sokat tanultam az elmúlt 6-8 hónapban, amely mind mentálisan, mind fizikailag hihetetlenül megterhelő volt. Most végre eljött a nap, a nap, amire az elmúlt három évben tudatosan készültem, a nap, amikor külföldre szerződöm! Németország egyik legjobb klubjának, számomra pedig a legjobb klubnak, a Bayer Leverkusen játékosának lenni csodálatos érzés, ugyanakkor tele van kihívásokkal.

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik támogattak az utamon, az ő segítségük nélkül nem jutottam volna el idáig. Köszönöm a családomnak, hogy mindig mellettem álltak és kitartóan támogattak! Köszönöm a menedzsereimnek, hogy a legnehezebb időkben is mellettem álltak, és mindent megtettek azért, hogy a dolgok megforduljanak. Nagyon izgatott vagyok, és alig várom, hogy magamra ölthessem a Leverkusen piros-fekete mezét.

Egy fejezet lezárult, de a munka még csak most kezdődik igazán, és én készen állok rá!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC