nb1.hu

Magyar tehetség debütált a Fiorentinában, Torinóba igazol az MTK támadója

 

Két remek hír érkezett Olaszországból: Dénes Adrián bemutatkozott a Fiorentina első csapatában, míg Kugyela Zalán a Torinóhoz igazol.

A 19 éves Dénes 2021 nyarán szerződött a Honvédtól a Fiorentinához, és bár az előző szezont kölcsönben a Cesenánál töltötte, ezúttal nagy lehetőséget kapott: az OFI Kréta ellen 1-1-gyel záruló felkészülési meccsen lépett pályára.

A magyar utánpótlás-válogatott jobbszélső az Instagram-oldalán ezt írta: „Óriási élmény volt bemutatkozni a nagyok között tegnap este. Döcögős volt az ideáig vezető út, de soha nem adtam fel, bármi is történt. Megtiszteltetés ezt a mezt viselni és ezért a klubért harcolni. Köszönöm mindenkinek. aki mellettem állt az első napoktól kezdve és bízott bennem!!!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dénes Adrián (@denessadrian) által megosztott bejegyzés

Mindeközben az MTK 16 éves tehetsége, Kugyela Zalán hamarosan hivatalosan is aláírja a szerződését a szintén a Serie A-ban szereplő Torinónál. A támadó az előző szezonban 30 bajnokin 11 gólt az U16-os bajnokságban, és már régóta figyelte őt a Horváth Krisztofer játékjogát is birtokló klub.

Az nso.hu értesülései szerint az MTK már engedélyt adott az U17-es válogatott tehetségnek, hogy a héten pályára lépjen a Torino színeiben a győri Fehér Miklós Kupán, és hamarosan minden papírt megkapnak a felek az UEFA-tól, hogy hitelesíteni tudják a transzfert.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC