nb1.hu

34,5 km/h-s futásnál sérült meg a Szpari játékosa

A Nyíregyháza vasárnap úgy verte hazai pályán 2-0-ra a BVSC-Zuglót az NB II 15. fordulójában, hogy a 33. perctől a lefújásig emberhátrányban játszott, emellett pedig három játékosát is elveszítette sérülés miatt.

Az állapotukról a klubhonlap adott tájékoztatást. Az első félidőben Rjaskó Mihajlo és Nagy Barnabás sérült meg: előbbinek egy ütközés után a térde fájt, a gólpasszt adó Nagynak pedig épp a gólt megelőző elfutásnál – 34,5 km/órás sebességgel futott –  rándult meg a hajlítója, de a beadása még így is pontos volt Myke Ramosnak. A félidő hajrájában Toma György térde ütközött össze az egyik vendégjátékos térdével, csak bicegve tudta befejezni a játékrészt, és a szünet után már rá sem számíthatott a szakmai stáb.

A játékosok azóta orvosi vizsgálatokon estek át, és kiderült, hogy egyik sérülés sem annyira komoly, hogy hosszabb kihagyásra legyen szükség: a tervek szerint mindhárman rendben lesznek a Csákvár elleni, november 26-i találkozóra.

A Nyíregyháza 15 fordulót követően 34 ponttal a feljutást érő 2. helyen áll a tabellán, egy ponttal az éllovas ETO mögött.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC